nubes dispersas
  • Màx: 23°
  • Mín: 13°
14°

Rajoy traurà als homosexuals el seu dret a adoptar si surt president

El popular presenta a Madrid un programa amb «raons per canviar»

Després del seu polèmic contracte d'integració per als immigrants, el candidat popular a la Presidència del Govern, Mariano Rajoy, ha afirmat que eliminarà el dret d'adopció dels matrimonis homosexuals si arriba al poder després de les eleccions del 9 de març. Així ho manifestà en una entrevista que publicà ahir el diari gratuït 20 Minutos a la seva pàgina web. «Els trauria el dret», respongué Rajoy per expressar el seu desacord davant del dret a adoptar dels matrimonis gais que reconeix la llei, recorreguda pel PP davant del Tribunal Constitucional per l'ús del mot matrimoni.

Rajoy expressà així el seu rebuig rotund que les parelles del mateix sexe casades adoptin al·lots. «En el tema de l'adopció no estic d'acord. Jo hi canviaria, sí, els trauria el dret», sostingué el líder popular, qui també eliminaria l'assignatura d'Educació per a la Ciutadania. «La trauria i la substituiria per anglès, societat de la informació o noves tecnologies», diu. Així mateix, Rajoy es mostrà partidari de modificar la Llei de memòria històrica amb l'eliminació de tots aquells articles referits a dotacions públiques per, per exemple, recuperar les restes d'un familiar que no fou enterrat en un cementeri. «Jo no donaria ni un euro de l'Erari públic a aquests efectes», digué.

D'altra banda i durant l'acte de presentació del seu programa electoral a la localitat madrilenya d'Alcalá de Henares, Rajoy aprofità per criticar la política antiterrorista del Govern i digué que la il·legalització d'ANB i del PCTB s'ha iniciat «tard, malament i a ròssec» i defensà el «contracte d'integració» perquè, altrament, «anam irremeiablement en la creació de guetos, de països dins del nostre país». A més, encara que sense esmentar el vídeo que ha gravat la Plataforma de Suport a Zapatero, Rajoy advertí que no serà el president del Govern «dels que defensen el cànon digital i després fan costat a qui l'hi dóna». «Jo trauré el cànon digital», digué.

I insistí que, de la mateixa manera que no li donarà 400 euros a qui guanyi un milió d'euros i negar-se'l a qui cobri 9.000, no li donarà el cànon «als que estan molt bé en la vida i els el trauré a tots aquells que no tenen perquè pagar quan es compren un telèfon o qualsevol cosa». Segons Rajoy, Zapatero «ha inventat el socialisme dels milionaris i s'ha oblidat dels problemes reals i de la gent normal». El popular manifestà a més que Espanya «necessita un altre Govern» i, davant els «motius per creure» Zapatero, el seu partit ofereix arguments i «raons per canviar».

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris