cielo claro
  • Màx: 24°
  • Mín: 17°
17°

Rajoy acusa ZP d'actuar «pres d'un atac de nervis» mentre pugen els preus

El president del Govern, José Luis Rodríguez Zapatero, s'ha vist «pres d'un atac de nervis» que fa que es baralli «amb tothom». Així ho assegurà ahir el president del PP, Mariano Rajoy, que a més acusà el cap de l'Executiu de no preocupar-se del que veritablement importa als espanyols, ja que mentre es baralla amb els bisbes i s'alia amb les civilitzacions, els preus i l'atur continuen pujant.

En la presentació de les candidatures del PP al Parlament andalús, que lidera Javier Arenas, Rajoy afirmà que enfront de ZP, que s'afanya a polemitzar amb tothom per no parlar «del que importa» als espanyols, ell es passarà tota la campanya electoral «parlant d'economia». «Amb tots els meus respectes el senyor Rodríguez Zapatero és pres d'un atac de nervis», afirmà Rajoy, que acusà el president del Govern d'envestir «contra tot i contra tothom».

«Està barallat amb tothom, provoca embolics on no n'hi ha, s'inventa polèmiques fictícies amb tot el que li posin per davant i alimenta aquestes polèmiques. Això sí, d'allò més important... res», assegurà Rajoy. Tot seguit, anuncià que en aquesta campanya electoral ell hi és per «parlar d'allò important, d'allò de què no parla el senyor Zapatero», és a dir, «d'economia i de com viuen les famílies espanyoles».

I és que, segons el líder del PP, «mentre Zapatero es baralla amb els bisbes i s'alia amb les civilitzacions els preus continuen pujant i l'atur augmentant». Per contra, l'objectiu del PP és que «les persones visquin millor». En aquest punt es referí a la polèmica proposta de devolució de 400 euros anunciada per Zapatero. «Si vostè guanya 100 milions d'euros a l'any, rep 400 euros, però si guanya 9.000 euros a l'any, vostè no rep res», denuncià el cap del Partit Popular.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris