cielo claro
  • Màx: 21°
  • Mín: 21°
21°

Gallardón diu que «no és temps de polèmiques» i que farà campanya

Rajoy assegura que el batle, «gran actiu del PP, no deixarà la política»

El batle de Madrid, Alberto Ruiz-Gallardón, féu ahir a Moscou una crida a la cohesió del PP i reiterà que després de les eleccions serà moment per a «reflexions personals o col·lectives que corresponguin».

«No és aquest el moment de polèmiques, ni és el moment de fer res diferent, sinó d'estar tots units darrere d'un projecte polític, que pensam de veritat que és el que necessita Espanya», digué. Gallardón assegurà, a més, que ningú no sentirà d'ell més que «la petició de suport al partit i als seus candidats», i també «a qui el partit ha elegit per ser candidat a la presidència».

Malgrat la decisió de la direcció del PP de no incloure'l en les seves llistes de candidats, el batle de Madrid sol·licità el vot per al PP «al marge de quines siguin les persones que figuren en les llistes». «Jo sempre he tingut i tindré en compte els compromisos que tenc amb els ciutadans i els adquiresc», digué, i reiterà la seva disposició a participar en qualsevol acte de la campanya electoral del PP. «De moment només s'ha dirigit a mi Manolo Pizarro», precisà. L'expresident d'Endesa, indicà, és un «bon i antic amic de fa molts anys». Però «sempre que el meu partit vulgui comptar amb mi, sens dubte estaré a la seva disposició i estaré encantat de fer-ho», puntualitzà.

D'altra banda, Mariano Rajoy afirmà que el batle «no deixarà» la política i que és «un gran actiu» del partit, però no creu que la seva exclusió en les llistes influeixi en el resultat electoral. No obstant això, el líder dels populars demanà comprensió per a Gallardón, ja que «tots som humans» i «cal entendre'l i disculpar-lo». Rajoy explicà a més que a Aguirre i a Gallardón «els vaig dir 'mira, això és una broma, no poden celebrar-se unes eleccions municipals o autonòmiques fa vuit mesos i ara plantejar-me els dos que voleu venir en la llista de les generals. Per tant, el que heu de fer és ajudar, treballar i esforçar-vos'», relatà.

I perquè la bona relació de la «família popular» quedi palesa, avui Aguirre i Gallardón acompanyaran Rajoy en un acte electoral a Madrid.

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.

Comenta

* Camps obligatoris