algo de nubes
  • Màx: 15°
  • Mín:

ZP fa costat a Àlvarez i afirma que «qui no fa obres no té problemes»

El president digué que «tots els AVE els inaugurarà la malaguenya»

El president del Govern, José Luis Rodríguez Zapatero, va donar suport ahir a la gestió de la ministra de Foment, Magdalena Àlvarez, i assegurà que «sens dubte, qui no fa res no té problemes, qui no fa obres no té problemes, però qui fa moltes obres pot tenir problemes».

Zapatero, que oferí ahir un míting al pavelló de la Universitat de Màlaga davant de 4.500 persones, indicà que «l'AVE a Màlaga i tots els que tenim per endavant per posar en servei els inaugurarà una malaguenya», referint-se a Àlvarez, de la qual afirmà que «serà la ministra de tota la democràcia que més quilòmetres d'alta velocitat i d'autovia haurà realitzat».

El líder socialista indicà que «sembla que això a alguns no els agrada i estan tot el dia pendents de veure si hi ha cap problema en aquest importantíssim esforç que realitzam per modernitzar les nostres infraestructures, per posar-nos al capdavant d'Europa i del món, per comunicar-nos entre nosaltres per ferrocarril i carretera, que és el que aconseguirem».

Així, afirmà que en aquests moments hi ha en obres 2.000 quilòmetres d'alta velocitat a Espanya i 2.000 quilòmetres en autopistes i autovies, i destacà que «som el país d'Europa on més inversió s'efectua en aeroports, amb una xarxa que serà de la primera divisió d'Europa».

En relació amb l'AVE, precisà que «immediatament» després que arribi a Màlaga el 23 de desembre, s'estendrà «a tot Andalusia per situar-la com a regió al capdavant d'Europa en infraestructures de transports».

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris