bruma
  • Màx: 18°
  • Mín: 10°
10°

Duran pregunta al PSOE i al PP «per què no callen?» sobre la sentència de l'11-M

El portaveu parlamentari de CiU, Josep Antoni Duran i Lleida, parafrasejà ahir les paraules del rei Joan Carles a Hugo Chávez en la darrera Cimera Iberoamericana de Xile per demanar al PP i al PSOE «per què no callen d'una?» i deixen parlar la Justícia després de la sentència de l'11-M.

«Em permet utilitzar les paraules de sa majestat el rei: «Por què no callen el PP i el PSOE?; especialment, per què no calla aquell partit que ha fet ús de l'11-M durant tota aquesta legislatura?», manifestà en una entrevista quan li demanaren què trobava sobre l'acollida d'aquesta sentència.

Alhora que prega silenci a les forces polítiques majoritàries per deixar que «parli la Justícia», Duran i Lleida els demana que «dediquin les seves energies» a abordar els assumptes que més afecten i preocupen els espanyols.

L'educació, en la qual Espanya va «a la coa» d'Europa, la família o la dependència energètica, són al seu entendre les qüestions sobre les quals el PP i el PSOE haurien de parlar seriosament, en comptes de polemitzar sobre el pronunciament de l'Audiència Nacional.

«Que es dediquin a això, que es dediquin a no destruir l'esquelet institucional de l'Estat de Dret», reiterà.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris