algo de nubes
  • Màx: 17°
  • Mín:
17°

Zapatero diu que «tot arribarà» en la crisi diplomàtica amb Veneçuela

Moratinos considera que la relació es normalitzarà en «poc» temps

El president del Govern, José Luis Rodríguez Zapatero, contestà amb un «tot arribarà» quan els periodistes li demanaren ahir si dóna per tancada la crisi amb Veneçuela. Zapatero va acudir ahir al Congrés dels Diputats per participar a la votació en el ple de les esmenes que els grups parlamentaris han presentat al projecte de pressuposts generals de l'Estat per a l'any 2008.

Quan sortia de l'hemicicle, ja acabada la votació del matí, una allau de periodistes s'acostà al cap de l'Executiu per fer-li preguntes sobre les relacions amb Veneçuela després de l'accidentada Cimera Iberoamericana de Xile, en la qual el rei manà callar al president veneçolà, Hugo Chávez. «Dóna per tancada la crisi amb Venezuela?», li demanà una periodista mentre Zapatero caminava cap a la sortida.

«Tot arribarà», contestà amb tranquil·litat el president. Per la seva banda, el ministre d'Assumptes Exteriors, Miguel Àngel Moratinos, expressà ahir el seu convenciment que la «normalitat diplomàtica» amb Veneçuela després de l'incident entre el rei i Hugo Chávez es recuperarà en un espai de temps curt, «a partir dels gests que s'estan realitzant entre totes les parts». Moratinos expressà aquest missatge durant la seva compareixença davant la Comissió d'Assumptes Iberoamericans del Senat per informar sobre els resultats de la recent Cimera Iberoamericana, que ha tingut lloc a a la capital de Xile.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris