algo de nubes
  • Màx: 16°
  • Mín:
10°

L'11-M, de nou 'arma política' hores abans de fer-se pública la sentència

El PP es demarca, en veu d'Acebes, de la «teoria» de la conspiració'

A les portes de fer-se pública la sentència pels majors atemptats de la història d'Espanya i d'Europa, els dos grans partits han reprès l'11-M com a leitmotiv de la seva batalla política, després que aquest tema quedàs aparcat fa uns mesos per petició expressa del líder del PP, Mariano Rajoy, als seus dirigents.

Enmig de l'enfrontament entre socialistes i populars, i entre crítiques de tots els grups parlamentaris per la començada de bell nou que ahir va fer el secretari general del PP, Angel Acebes, respecte l'11-M, l'únic punt amb sentit el posà el secretari general de CiU, Josep Antoni Duran i Lleida, que exigí a tots els partits, però especialment als majoritaris, que no «instrumentalitzin políticament» el judici per la matança de Madrid.

Prop de 500 preguntes parlamentàries del PP al Govern sobre la matança i contínues al·lusions dels dirigents del principal partit de l'oposició als «forats negres» o a les «incògnites» al voltant del succés aquell 11 de març de 2004 es convertiren ahir en pecata minuta quan el secretari general del PP afirmava taxatiu que el seu partit «mai no ha estat responsable ni ha mantingut la teoria de la conspiració». Per al portaveu del PSOE en el Congrés, Diego López Garrido, cert és que «el PP ha anat per una banda i les investigacions judicials per una altra». «Però l'Estat de Dret posa tot el món al seu lloc», advertí. Tanmateix, Zaplana reivindicà que la l'investigació ha anat endavant gràcies a l'impuls del PP.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris