lluvia ligera
  • Màx: 12°
  • Mín: 10°
12°

ZP exigeix al PP que reconegui la tasca del Govern en matèria social

Acusa Rajoy de «no saber què passa al món» pel cas del canvi climàtic

L'acte del PSOE a la Universitat Carlos III de Leganés (Madrid) serví una vegada més, perquè el president del Govern, José Luis Rodríguez Zapatero, retragués al principal partit de l'oposició la seva actitud durant el temps que s'ha mantingut al capdavant de l'Executiu. D'aquesta manera, Zapatero exigí al PP que tingui «per una vegada, el valor, la gallardia i la dignitat de reconèixer» que les coses s'han «fet bé» en matèria social i de pensions.

Quant a la situació mediambiental, el també candidat a la Presidència del Govern del PSOE va indicar que «si el PP pensa que el canvi climàtic no existeix és que no sap el que passa al món». Davant prop de 2.000 persones grans congregades a la universitat leganesa, el president del Govern criticà el seu predecessor José María Aznar, per assegurar el 2004 que si el PSOE guanyava les eleccions «perillaven les pensions», discurs que, pel seu parer la dreta «porta fent els darrers anys i aquesta legislatura».

Recordà que la Seguretat Social està en «molt bon moment» i «amb gran salut», Zapatero es va demanar: «Tindran â"els popularsâ" per una vegada el valor, la gallardia i la dignitat de reconèixer que les coses s'han fet bé en matèria social?

Respecte a les crítiques abocades pel PP sobre la pujada del salari mínim interprofessional, ZP denuncià que si Rajoy «pensa que 800 euros de salari mínim és molt, és que desconeix les necessitats de les famílies i que no li importen».

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris