nubes dispersas
  • Màx: 15°
  • Mín: 10°
13°

Condemnat a 7 mesos per pegar la seva filla per embrutar la piscina a Andújar

Es considera provat que la colpejà a la cara, braços, esquena i cames

La Secció Primera de la Audiència Provincial de Jaén condemnà un home a set mesos i setze dies de presó per pegar a la seva filla perquè havia embrutat la piscina de casa seva. La sentència rebaixa la pena que un jutjat de Jaén havia imposat al processat de vuit mesos de presó per un delicte de maltractament en l'àmbit familiar. Es consideren fets provats que el juny de l'any 2005 l'acusat, quan arribà a la casa, situada a Andújar (Jaén), i va veure que la seva filla havia embrutat la piscina, «va començar a colpejar-lo a la cara, al cap, braços, esquena i cames» i li va causar diverses lesions que van tardar vuit dies a curar, segons la sentència.

L'acusat va apel·lar la primera resolució del Jutjat Penal 3 de Jaén i al·legà que la seva filla va declarar en el judici que el seu pare «únicament la va renyar i li va donar dues galtades» i que «la resta de lesions la les tenia anteriorment per haver estat jugant a la piscina amb les seves amigues». Tanmateix, l'Audiència no ha tingut en compte aquestes al·legacions, ja que en la declaració prestada per la víctima al Jutjat el dia següent d'haver ocorregut els fets i en una altra, sis mesos després, es va ratificar la denúncia que ella havia interposat a la Comissaria de la Policia d'Andújar.

Es justifica que el canvi de declaració de la filla en el judici és degut a la pretensió d'«afavorir el seu pare», que té una altra condemna per un altre delicte de maltractament i amenaça en l'àmbit familiar.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris