muy nuboso
  • Màx: 16°
  • Mín:
14°

Un vídeo de les Joventuts Socialistes defensa educació per a la ciutadania

ZP el considerà «simpàtic» i útil per explicar el valor de l'assignatura

L'últim vídeo de les Joventuts Socialistes ha causat un gran enrenou en el Partit Popular, on s'han donat totalment per al·ludits amb el jove de jersei Lacoste rosa que apareix a la campanya de les JSE per, segons explicaren, defensar la matèria d'educació per a la ciutadania (EpC). Les Joventuts Socialistes (JSE) presentaren en roda de premsa la campanya davant d'una «estratègia electoralista per part del PP i de la jerarquia eclesiàstica espanyola», segons assenyalà el secretari general de les JSE, Sergio Gutiérrez.

Per la seva part, el president del Govern, José Luis Rodríguez Zapatero, considerà la iniciativa «simpàtica» i molt útil «per explicar la defensa de la EpC» perquè «ha cridat molt l'atenció».El ministre de l'Interior, Alfredo Pérez Rubalcaba, per altra part, assenyalà que «qui té la coa de palla, aviat se li encén», conclogué, coincidint amb la resposta que avui mateix donava un responsable de les Joventuts Socialistes, que tampoc no entenia perquè el PP es donava per al·ludit.

Tampoc no ho va entendre el portaveu del PSOE, Diego López Garrido, que indicà que no se cita els populars en un vídeo que «l'únic que pretén és denunciar que un sector de la dreta més rància d'aquest país no vol que s'ensenyi a les escoles la Constitució i els valors democràtics». El dirigent socialista instà els populars a «explicar-nos per què no vol que els al·lots estudiïn, comentin o debatin a l'escola valors per a la convivència, la pau, el pluralismes, la llibertat, la democràcia o les relacions interfamiliars».

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris