muy nuboso
  • Màx: 16°
  • Mín: 11°
13°

El PSN afirma que l'acord amb Na-Bai depèn de l'estratègia del PSOE

El candidat a la presidència del Govern de Navarra pel PSN, Fernando Puras, assenyalà, davant els dubtes sobre les conseqüències que un possible acord amb NaBai tindria per al PSOE en les eleccions generals, que la seva «intenció» és assolir amb la coalició «uns termes que puguin encaixar dins l'estratègia política» del seu partit i ser la més adequada per a Espanya en el seu conjunt.

«Un acord amb Nafarroa Bai dependrà dels termes en els quals aquest es pugui produir. Però el PSN no adoptarà actituds polítiques que siguin perjudicials no per al PSOE sinó per a la situació política en general», assegurà el candidat, que afegí que la decisió que s'adopti «ha d'intentar anar d'acord» amb el que convingui a Navarra i a Espanya.

El candidat de Nafarroa Bai, Patxi Zabaleta, no volgué pronunciar-se sobre el rebuig exprés del socialista Fernando Puras a l'ultimàtum que li llançà aquesta setmana, i indicà ahir que Nafarroa Bai esperarà fins a dilluns, quan acabarà el termini de l'ultimàtum que oferí al PSN.

Per la seva part, el partit d' Esquerra Unida de Navarra va convidar ahir Nafarroa Bai i PSN a mantenir una reunió tripartida que tindria lloc, segons el seu plantejament, «a principi de la pròxima setmana» .

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris