cielo claro
  • Màx: 22°
  • Mín: 20°
24°

Bono torna a demanar a Maragall que no generi «tants problemes»

El català suggereix al Govern que es pronunciï sobre les crítiques

El ministre de Defensa, José Bono, tornà a demanar ahir al president de la Generalitat, Pasqual Maragall, que «potser anirà sent hora que, en comptes de generar tants problemes, que no són pocs, i com a ministre en conec algun, que ajudi a resoldre'ls». Bono respongué ahir així en ser preguntat sobre si s'havia «extralimitat» en demanar-li dimarts a Maragall que canviàs d'actitud i deixàs de generar problemes» al PSOE, «que no són pocs».

El ministre considera que «tothom té dret a fer judicis sobre altres persones» i assenyalà que respecta l'opinió del portaveu del Govern català, Joaquim Nadal, qui l'acusà d'«extralimitar-se» en les seves funcions en criticar Maragall.

Segons Bono, «als espanyols no els agradaria que perquè el ministre de Defensa es pronunciï sobre un assumpte d'aquesta naturalesa hagués de demanar permís previ al govern de la Generalitat. Ni ho he pensat ni ho faré».

Per la seva banda, el president català, Pasqual Maragall, va assenyalar ahir que «serien benvingudes» unes paraules des del Govern central que apaivaguin la polèmica suscitada entorn de la seva persona després de les crítiques del ministre de Defensa.

El PSC tancà files entorn del seu president, i va acusar el ministre de «falta de germanor».

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.

Comenta

* Camps obligatoris