muy nuboso
  • Màx: 16°
  • Mín: 10°
15°

ETA utilitzà 50 quilos d'explosiu per a la discoteca de Santesteban

ETA va utilitzar uns 50 quilos d'explosiu per rebentar la discoteca Bordatxo de la localitat navarresa de Santesteban. Encara es desconeix la quantitat exacta i el material que l'organització terrorista va utilitzar per realitzar aquest atemptat, que per al portaveu de la il·legalitzada Batasuna, Arnaldo Otegi, no posa en entredit la «gran oportunitat» que veu per assolir la pau. «De cap manera», va postil·lar. El delegat del Govern, Vicente Ripa, assegurà que ni els Tedax ni la direcció de la Guàrdia Civil han pogut determinar el material ni la quantitat exacta que ETA va utilitzar en l'atemptat contra la discoteca.

Del seu costat, Otegi no creu que l'atemptat d'ETA posi «de cap manera» en entredit la «gran oportunitat» que existeix per a l'inici d'un procés de pau.

Segons el portaveu de la formació il·legalitzada, «aquest país coneixerà un procés de resolució al conflicte», encara que va assegurar sentir-se preocupat per sectors polítics des dels quals es diu «que s'impedeix l'inici d'un procés» amb les accions d'ETA. Otegi va assegurar que l'esquerra abertzale tindria fàcil dir que hi ha situacions que impedeixen aquest procés.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris