lluvia ligera
  • Màx: 15°
  • Mín: 10°
15°

Comença el judici contra l'algerià acusat d'exaltar Al Qaeda a través d'internet

A una condemna que podria arribar fins als deu anys de presó s'enfronta el ciutadà algerià Ahmed Brahim, acusat d'un delicte de pertinença a organització terrorista per haver exaltat i promocionat els líders d'Al Qaeda a través d'internet, en el judici que a partir d'avui s'iniciarà a la Secció Segona de l'Audiència Nacional.

Brahim, detingut a Barcelona el 14 d'abril de 2004, va crear diverses pàgines web, una per al xeic o capitost d'Al Qaeda, en les quals es podia accedir als seus discursos, comprar material relacionat amb l'organització o fins i tot consultar l'agenda d'esdeveniments prevists.

El judici havia de començar dimarts 29 de novembre, però es va suspendre fins avui perquè l'acusat té un altre judici a Girona per fets de delinqüència comuna, sense relació amb actes terroristes. El calendari de la vista oral que es farà a l'Audiència Nacional ha estat fixat també per al 21 de desembre i el 18 de gener. L'imputat pretenia donar a conèixer a tot el món a través de la xarxa les denominades «fatwes de la mort dels xeics del desvetlament», amb els quals aquesta organització pretén justificar els seus actes terroristes.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris