nubes
  • Màx: 15°
  • Mín: 10°
15°

Rajoy i Aguirre se salven de miracle

El líder del PP i la presidenta de Madrid surten il.lesos d'un accident d'helicòpter

76900

Rajoy, amb cara de circumstàncies, surt com pot i amb ajuda.

El president del PP, Mariano Rajoy, i la presidenta de la Comunitat de Madrid, Esperanza Aguirre sortiren ahir il·lesos d'un accident d'helicòpter. El líder de l'oposició estigué ingressat diverses hores a l'hospital de Móstoles, on el tingueren en observació per diverses contusions sense importància.

Els fets passaren devers les dotze i mitja del migdia. L'aparell al qual havien pujat s'enlairà des de la plaça de Toros de la localitat madrilenya. L'helicòpter perdé altura, topà amb la paret de l'estructura de la plaça, amb la qual cosa perdé les aspes que pegaren de ple en els cotxes més pròxims, i acabà caient en terra de costat. Tots els ocupants en sortiren per si mateixos i no s'hagueren de lamentar ferides de consideració en cap d'ells.

Cap a les 12.30 hores, Rajoy i Aguirre, en companyia del batle de Móstoles, Esteban Parro i de Fernando Mato, càmera d'Antena 3, pujaren a un helicòpter de la Bescam al recinte taurí. La idea era fer un petit recorregut i aterrar en un parc pròxim. Però al cap de pocs segons de l'enlairament, els periodistes i els membres de seguretat i d'organització del PP sortiren corrents de la plaça, sobresaltats per un gran estrèpit: l'helicòpter s'havia estavellat.

Per sort, tot quedà en un ensurt sense seqüeles de consideració. Tots els ocupants de l'helicòpter en sortiren per si mateixos. Just després d'abandonar l'aparell, Rajoy digué a Aguirre: «Ho sabia, t'ho havia dit». El líder popular fou el primer que sortí, seguit d'Aguirre, el batle de Móstoles i després el càmera d'Antena 3, que fou qui més dificultats hi tingué, perquè l'helicòpter havia quedat de costat precisament per la banda on ell seia. Encara es desconeixen les causes del sinistre. El vicepresident segon de la Comunitat de Madrid, Alfredo Prada, assegurà que l'error «no ha estat humà».

Rajoy sortí de l'helicòpter queixant-se d'un dolor fort a l'esquena i a la mà i fou traslladat a l'hospital de Móstoles, després d'haver telefonat a la seva dona, Elvira Fernández Balboa, per tranquil·litzar-la. Els metges recomanaren al polític que quedàs 24 hores en observació que al final no foren tantes, ni prop fer-hi, pel caràcter lleu de les ferides. Tant Àngel Acebes com Eduardo Zaplana visitaren Rajoy a la clínica.

El gerent director del centre hospitalari explicà que Rajoy es troba «perfectament, encara que té alguna contusió habitual en un traumatisme com el que ha patit amb motiu de l'accident». El batle de Móstoles tenia ferides en una espatla i el càmera d'Antena 3 sentia dolor al coll i a l'esquena.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris