nubes
  • Màx: 22°
  • Mín: 20°
19°

Rajoy: «Com està Espanya, la figura d'Aznar es multiplica fins a l'infinit»

El PSOE aposta perquè Rajoy retorni la presidència del PP a Aznar

El president del PP, Mariano Rajoy, assegurà ahir que l'actualitat política està ajudant a reforçar «la política de l'expresident del Govern, José María Aznar». En la seva opinió, «veient el que està passant a Espanya, la figura del senyor Aznar es multiplica per 150 milions, o quasi per l'infinit», sentencià.

Rajoy es pronuncià així després de les darreres intervencions públiques d'Aznar i li demanà que si l'«afavorien o l'entorpien» com a president dels populars.

L'ara líder dels conservadors començà per recordar que coneix Aznar «des de temps immemorials» i assegurà que la figura de l'expresident és «un polític seriós, amb idees, amb criteri que va saber fer el que havia de fer al capdavant del Govern», sentencià.

Així, afirmà que ell «sí que tenia una idea d'Espanya, s'havia marcat uns objectius, plantejava una política econòmica i territorial definida i, a l'àrea de política exterior, va saber situar Espanya en un lloc molt distint del que havia ocupat tradicionalment». «Es pogué equivocar perquè no és infal·lible, però era un president del Govern. Les coses que diu ara i fa ara em semblen molt raonables», digué.

Davant aquestes declaracions d'afinitat Rajoy-Aznar, el secretari d'Organització i Coordinació del PSOE, José Blanco, assegurà ahir que el «millor» que podria fer Mariano Rajoy és donar la presidència del PP a l'expresident popular i deixar d'«enganar els espanyols». Blanco responia així al president popular que afirmà que amb el que està passant actualment a l'Estat espanyol, la figura d'Aznar «es multiplica fins a l'infinit».

No sé si el que ha volgut dir Rajoy, en realitat, és que està pensant seriosament a tornar-li la presidència popular a José María Aznar», assenyalà el dirigent socialista.

«Crec que, sincerament, seria millor que ho fes i que deixàs d'enganar els espanyols amb el seu fals lideratge -remarcà. Perquè cada vegada està més clar que és José María Aznar i no Rajoy és el que continua marcant el discurs i l'estratègia del PP i que Rajoy es limita a obeir-lo», sentencià el socialista als mitjans de comunicació.

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.

Comenta

* Camps obligatoris