algo de nubes
  • Màx: 14°
  • Mín:

El fiscal general diu que examina amb rigor les redempcions d'etarres

El fiscal general de l'Estat, Cándido Conde-Pumpido, assegurà ahir que estudia fil per randa les redempcions d'alguns membres d'ETA que podrien beneficiar-se de reducció de condemna.

Conde-Pumpido indicà que la Fiscalia du a terme «un examen molt rigorós de totes les redempcions que s'han concedit, per revisar-les i per veure si n'hi ha cap que es pugui anul·lar per si existís cap irregularitat».

Precisà que «examina els expedients de determinats etarres que havien obtingut redempcions per estudis universitaris», per comprovar si s'ajusten a la legalitat o si per contra s'hi detecta cap procediment irregular.

Afegí que la Fiscalia del Tribunal Superior de Justícia investiga «si es cometé cap delicte en la concessió determinats resultats acadèmics», mentre que la Fiscalia de l'Audiència Nacional tracta de «veure si s'anul·len les redempcions i s'allarga el compliment de les condemnes».

A més, el fiscal es referí a la investigació que es du a terme sobre la manifestació del dia 14 a Donostia, convocada per Batasuna.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris