nubes dispersas
  • Màx: 16°
  • Mín:

Vint-i-dos soldats cap a l'Afganistan

El relleu dels soldats que moriren o resultaren ferits a l'Afganistan, a l'accident de l'helicòpter Cougar, partí ahir des de la base militar madrilenya de Torrejón de Ardoz. En total són 22 soldats procedents de les bases afectades per aquesta tragèdia, les de Figueirido (Pontevedra) i Copera (Sevilla). El cap de la Brigada Lleugera Aerotransportable (Brilat), el general Vicente Díaz de Villegas, assegurà que els soldats surten «amb la moral alta» malgrat la tristesa pel succeït.

Poc abans de les 15.00 hores, amb un poc més d'una hora de retard sobre el previst, el Boeing 707 del 47 Grup de l'Exèrcit de l'Aire partí de la base de Torrejón. Després de vuit hores de vol, els soldats feren escala a Manas (Kirguizistan) i des d'allà, en un Hèrcules de l'Exèrcit de l'Aire, es desplaçaren a Herat, base del contingent espanyol a l'Afganistan. Els nous efectius arribaran a l'Afganistan amb els dos helicòpters Cougar que substituiran els sinistrats fa ja una setmana.

En aquell avió hi anaven 22 militars, dotze de la base de Figueirido i altres deu del Copero. Tots ells s'oferiren voluntaris per a la missió.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris