algo de nubes
  • Màx: 18°
  • Mín: 11°
11°

El PP diu que en la comissió de l'incendi de Guadalajara només s'hi dóna «la visió del PSOE»

Els populars volen demanar noves compareixences i documentació per tal d'allargar la investigació

Dijous dia 25 és la data fixada, en principi, perquè la comissió d'investigació de l'incendi a Guadalajara, que es reuneix a les Corts autonòmiques de Castellala Manxa, finalitzi els seus treballs.

I així serà si el PP no aconsegueix impedir-ho, com és la seva intenció. Per a la setmana que ve, els populars estudien la sol·licitud de noves compareixences i de més documentació sobre allò ocorregut, una actitud que podria obligar a allargar l'activitat de la comissió. Un grup de treball respecte del qual els populars denuncien que molts d'aspectes no han quedat prou clars. També en treuen la conclusió que per ara just «s'ha donat un visió parcial d'allò que succeí, la visió del PSOE».

Així ho manifestà Ana Guarinos, diputada del PP a la Junta de Castella-la Manxa, subratllant que «durant les dues setmanes de funcionament de la comissió, hi han comparegut tècnics que han ofert la seva visió parcial del sinistre» i gent cridada perquè les seves reflexions durant els dies posteriors a l'incendi «són favorables al Govern regional». Recordà que «existeixen informes d'altres persones que no els són favorables i el testimoni de les quals no volen escoltar». Per tot plegat, el desig dels diputats del PP és que altres persones puguin declarar, però primer s'haurà de canviar el termini fixat per a la conclusió de la investigació.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris