muy nuboso
  • Màx: 17°
  • Mín: 11°
15°

Espanya bat el rècord de turistes estrangers amb 31,4 milions fins a juny

Espanya continua sent una de les destinacions més atractives per al turisme mundial, i especialment l'europeu.

L'Estat va rebre 31,45 milions de turistes estrangers en els set primers mesos del any, batent així un nou rècord històric. Aquesta xifra representa un increment interanual del 6,1 per cent, segons les dades que ahir va fer públiques el secretari d'Estat de Turisme i Comerç, Pedro Mejía.

A més tot sembla indicar que la bona marxa del sector continuarà en el que queda d'any, ja que el mes de juliol es registraren 7,4 milions de turistes, fet que suposa un 7,7 per cent més que fa un any. Els que més ens visitaren foren els britànics, amb més de 9 milions de turistes, seguits d'alemanys, 5,6 milions; i francesos, amb 4,6 milions de visitants.

Mejía afirmà que suposa el major que es registrava des de 1999 i confirma la superació de la fase d'estancament que reflectia en els darrers quatre anys durant els set primers mesos de l'any. A més, el Govern confirmà que el comportament del sector des de principi d'agost «és molt bo» i que per tancar l'exercici 2005 amb un balanç positiu n'hi hauria prou amb durant els mesos que resten es repetissin les dades de l'any anterior.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris