algo de nubes
  • Màx: 15°
  • Mín:

La jutgessa del cas diu que anà al metge però no demanà la baixa laboral

El CGPJ assegurà ahir que l'informe remès per l'Institut Nacional de Toxicologia i Ciències Forenses de Madrid al Jutjat d'Instrucció número 1 de Roquetas de Mar «fou lliurat a les parts tal com es va rebre». L'òrgan creu que els espais en blanc a la pàgina set de l'informe es degueren, «a un error a la transmissió per fax de l'Institut de Toxicologia al Jutjat».

Per aquest motiu, el Consell no obrirà una investigació sobre l'assumpte. El portaveu del CGPJ, Enrique López, assegurà que aquest tipus d'errors sol ocórrer. El fiscal de guàrdia al Jutjat de Roquetas de Mar, Fernando Gómez digué que «l'informe arribà tal com s'ha repartit a les parts i al Ministeri Fiscal, i el que s'ha d'interpretar és que hi ha hagut un error a la transmissió del fax».

D'altra banda, el nom de la jutgessa Estefanía López també està al centre de la polèmica. A última hora de l'horabaixa de dimecres s'informà que s'havia donat de baixa per estrès, després que en la darrera setmana hagi portat el cas i pres declaració als 9 guàrdies civils imputats en la mort de Galdeano. Tanmateix, López acudí ahir al seu lloc de treball amb total normalitat i desmentí les informacions explicant que havia anat a un centre médic només per un problema ginecològic.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris