algo de nubes
  • Màx: 17°
  • Mín: 11°
16°

Touriño vol informes per revisar els acords de l'anterior govern Fraga

El president de la Xunta, Emilio Pérez Touriño, encarregà ahir als seus consellers informes sobre l'estat de cada un dels departaments, després de la qual cosa s'analitzarà si hi ha algun «condicionant especialment important» de l'acció de Govern que fes aconsellable modificar acords de l'Executiu anterior de Manuel Fraga.

El president gallec explicà aquesta tasca -després del primer Consell del seu nou Executiu, els membres del qual prengueren possessió ahir al matí- en una roda de premsa en què també afirmà que és propòsit del nou Govern de coalició reduir al «mínim imprescindible» el nombre d'assessors.

Pérez Touriño -que ahir traçà el calendari polític amb els membres del seu Govern, i que suposarà que tot el mes d'agost es duran a terme consells per accelerar la conformació de la Xunta i un esforç per anticipar els Pressuposts del pròxim any- també reclamà als seus consellers que aquestes reunions de l'Executiu es dediquin preferentment a «estar pròxims a la ciutadania». Touriño informà que aquest mes cada Conselleria té com a tasca avaluar la situació en la qual comença el seu treball.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris