nubes dispersas
  • Màx: 16°
  • Mín: 11°
16°

Els consells de Terra i Telefónica acorden la fusió de les empreses

Es canviaran dos títols de la matriu per cada nou de la filial d'Internet

Els consells d'administració de Terra i Telefónica varen acordar la fusió d'ambdues companyies mitjançant un canvi accionarial de dos títols de la matriu per cada nou de la filial d'Internet, segons varen informar ahir a la Comissió Nacional del Mercat de Valors (CNMV).

El Consell d'Administració de Terra va proposar així mateix el repartiment entre els seus accionistes d'un dividend amb càrrec a la reserva per prima d'emissió de 0,60 euros per títol com a «element addicional de rendibilitat», fet que equival a un import de 340,7 milions d'euros. Aquest dividend es farà efectiu a partir del moment en què els accionistes de Terra aprovin l'operació.

Al marge d'aquest desemborsament, els accionistes de Terra es beneficiaran al costat dels de Telefónica d'un altre dividend amb càrrec a reserva per prima d'emissió de 0,27 euros per títol, i que serà abonat el pròxim 11 de novembre.

L'operació de fusió obliga a Telefónica a prendre el control dels 138,7 milions d'accions de Terra, el 24,13 per cent de la seva capital social, que no posseeix i que encara cotitzen en borsa, un paquet accionarial que té un mercat de valor de 440 milions d'euros.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris