algo de nubes
  • Màx: 16°
  • Mín:

Telefónica proposa a Terra una possible fusió amb un canvi d'accions

Telefónica va proposar a la seva filial Terra Networks l'inici de negociacions per a una «possible fusió» entre ambdues companyies, segons va informar ahir la companyia a la Comissió Nacional del Mercat de Valors. Per la seva part, Terra va indicar en un comunicat remès a la CNMV que el seu consell d'administració no ha arribat encara a cap acord o decisió sobre l'operació de fusió i les seves condicions jurídiques i econòmiques i té previst reunir-se el pròxim 23 de febrer per debatre sobre aquest assumpte.

En aquest sentit, l'equip gestor de Terra va decidir obrir una fase d'estudi i negociació per determinar la conveniència de l'operació i va designar Lethman Brothers i Citigroup com a assessors financers de l'operació. El grup presidit per César Alierta controla actualment el 75,87% de la companyia d'Internet. El fons Centaurus Alpha Master va adquirir recentment una participació de l'1,016% i la resta de les accions està a les mans dels minoritaris.

Terra va néixer el 1998 com l'empresa del grup Telefónica destinada a agrupar els actius relacionats amb el llavors naixent món d'Internet.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris