nubes
  • Màx: 21°
  • Mín: 20°
19°

Baltar: 'Fraga és el líder indiscutible, però a davall volem democràcia'

El president del PP d'Ourense va parlar de la crisi del seu partit

El president del PP de Ourense, José Luis Baltar, va assenyalar ahir que, davant d'aquells que l'acusen de «voler dinamitar» el PP, que no demana «res de l'altre món, només dic que Fraga és indiscutible, i de Fraga per avall deman consens i democràcia en el partit».

En relació a la conversa mantinguda dilluns amb el president de la Xunta, Baltar va indicar que inicialment es va resistir a ella, per la situació del cap de l'Executiu, que pateix una gastroenteritis, i va indicar que «fins i tot, em semblava inhumà mantenir la reunió». Però va dir que Fraga va decidir fer-la i «va ser ell qui va convidar l'exconselleiro José Cuiña a participar-hi». Ja en la reunió, sempre segons Baltar, «vaig parlar amb Fraga dels meus temes i Cuiña va parlar dels seus i, en acabar, vàrem acordar no fer declaracions públiques fins que acabin les negociacions, que seran quan el president Fraga digui».

De tota manera, i deixant de banda les declaracions sorpresa de Baltar, és més que probable que fins demà, gairebé fregant el Congrés del PP, no hi hagi més novetats d'importància, ja que Fraga ha hagut de suspendre novament la seva activitat oficial, perquè els metges li han insistit que reposi per recuperar-se de la seva gastroenteritis.

El conseller gallec de Pesca, Enrique López Veiga, assegurà ahir que el PP no ha de cedir davant de les exigències del president del partit a Ourense per demostrar la seva serietat i disciplina.

López Veiga donà especial importància a la imatge que el partit ha de donar per resoldre aquesta crisi. «Crec que s'ha de cedir, però amb el que ha plantejat aquest sector no. Crec que el PP és un partit seriós que ha de demostrar a tot hora que té una disciplina», explicà.

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.

Comenta

* Camps obligatoris