nubes rotas
  • Màx: 20°
  • Mín: 18°
16°

El PP diu que el govern del PSOE és el de «la mentida i de l'engany»

Acebes féu balanç dels sis primers mesos de l'Executiu socialista

El secretari adjunt del PP, Àngel Acebes, considerà ahir que els errors que al seu parer ha comès el Govern durant els seus primers sis mesos no són atribuïbles a la inexperiència, a l'absència de projecte polític o a la «incompetència», sinó a «enganys i mentides». Assegurà que el Govern socialista «s'ha caracteritzat per ser el Govern de la mentida i de l'engany», i afegí que una política com la que el PSOE ha practicat durant els últims sis mesos és «una vergonya que no existeix en cap país seriós».

Acebes féu aquestes consideracions en roda de premsa després de reunir-se a Madrid amb representants de Noves generacions del PP, que han debatut durant el cap de setmana sobre la seva participació en el XV Congrés Nacional del partit els pròxims dies 1, 2 i 3 d'octubre.

El dirigent popular acusà l'Executiu de llançar missatges «partidistes» i d'enganyar els ciutadans amb «mentides i mentides», i esmentà com a exemples d'aquests «enganys» el conflicte laboral d'Izar, el vot dels immigrants, el projecte de llei del sivorci, o el tractament de la gratuïtat dels llibres de text.

Després de referir-se a Noves generacions del PP com la «primera organització juvenil d'Espanya» i destacar que agrupa 65.000 afiliats, Acebes féu una crida als joves per comprometre's amb el treball en política i a ser crítics «amb les polítiques que deceben les promeses que es fan i que utilitzen els joves només com un planter de vots».

Apel·là als joves perquè no es resignin davant d'un Govern «que els pren el pèl tots els dies», reprotxà a l'Executiu que «hagi mentit» als treballadors de les drassanes, que «hagi promès» vot per als immigrants i ho «hagi matisat» posteriorment, o que hagin anunciat el divorci en deu dies i després l'allarguin a tres mesos, i lamentà que totes les propostes el Govern tenguin «un termini de caducitat».

El secretari adjunt del PP valorà la capacitat dels joves per conèixer i diferenciar «els qui menteixen i els qui diuen la veritat», i per discernir sobre quins eren les promeses de José Luis Rodríguez Zapatero «i com s'han desmentit».

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.

Comenta

* Camps obligatoris