cielo claro
  • Màx: 22°
  • Mín: 20°
24°

Ibarretxe demana a Zapatero «valentia política més enllà dels somriures»

El lehendakari, Juan José Ibarretxe, reclamà ahir al president del Govern espanyol, José Luis Rodríguez Zapatero, «valentia política més enllà dels somriures» i l'advertí que el PSOE, ara com ara, «té tot per demostrar» i «per fer», perquè no ha solucionat cap dels «problemes» existents amb el PP.

D'aquesta manera, Ibarretxe es referí a la trobada celebrada dimecres entre Rodríguez Zapatero i el dirigent del PNB, Josu Jon Imaz. El lehendakari indicà al president del Govern que «parlar és necessari», però li demanà «més que somriures». Al seu judici, el PSOE «ara per ara, a més d'obrir una expectativa de diàleg, té tot per demostrar».

El lehendakari no obstant això reconegué que hi «ha un nou tarannà», però constatà que «continuam amb els mateixos problemes» que amb el PP. Això no obstant, assegurà que espera que «siguem capaços d'obrir un nou temps».

Per la seva banda, el president del Partit Popular de Biscaia, Leopoldo Barreda, criticà ahir la falta de fermesa del president del Govern en la reunió amb Imaz, en la qual segons ell hagué «predomini del concepte de tarannà però pocs continguts». Barreda assegurà que li preocuparia que es confirmara que Imaz fes «plantejaments en relació amb l'apropament dels presos» i no hi hagués «una posició de suficient fermesa, de suficient claretat per part del Govern d'Espanya».

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.

Comenta

* Camps obligatoris