algo de nubes
  • Màx: 18°
  • Mín: 12°
14°

La Comissió es reunirà el setembre per decidir si hi ha noves compareixences

La Comissió d'investigació sobre els atemptats de l'11-M no es tornarà a reunir fins dia 7 de setembre. En una breu reunió, segons explicà el seu president, Paulino Rivero, els grups acordaren dedicar el mes d'agost a estudiar el dictamen de conclusions, encara que no tancaren la porta a noves compareixences si els partits ho consideren oportú.

El PP mostrà «certa resignació» per aquesta decisió, ja que pretenia continuar amb les declaracions en la primera setmana d'agost i insistirà a demanar-les en la reunió de setembre. El que sí que sembla clar és que en la reunió els partits minoritaris exigiran novament la compareixença de José María Aznar. ERC fou el primer grup a anunciar que la compareixença d'Aznar figurarà entre les peticions que posarà sobre la taula per setembre. El coordinador general d'IU, Gaspar Llamazares s'afegí a aquesta petició «necessària».

En poc més de mitja hora de reunió, els grups parlamentaris donaren suport per unanimitat a dedicar el mes d'agost a realitzar «una aproximació a les conclusions de la comissió» i fixar una nova reunió per al dia 7 de setembre.

Rivero explicà que «no s'han donat per tancades les compareixences» i que el debat sobre aquestes, si cap pot enriquir o complementar les aportacions ja realitzades, tindrà lloc en aquesta reunió de la segona setmana de setembre.

El president de la comissió confià que es pugui presentar una proposta conjunta de conclusions, encara que va admetre que els «matisos» que amb seguretat hi presentaran alguns grups dificultaran aquesta tasca.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris