nubes dispersas
  • Màx: 19°
  • Mín: 10°
19°

Terra vendrà Lycos per menys de l'1 per cent del que li costà el 2000

El preu inicial del portal és d'entre 95 i 115 milions de dòlars

Terra Networks, del grup Telefónica, vendrà la seva filial Lycos Inc per un preu inicial d'entre 95 i 115 milions de dòlars (entre 77'9 i 94'3 milions d'euros), menys de l'1 per cent del que en pagà el 2000, devers 12.000 milions d'euros.

Terra no ha revelat qui en serà el comprador i en la nota a la Comissió Nacional del Mercat de Valors només indica que ha autoritzat al consell d'administració l'operació, pendent ara d'un acord definitiu.

Abans de la venda es preveu la transferència de diversos actius de Lycos Inc a Terra Networks SA, entre altres la totalitat de Lycos Europa i Terra Networks USA.

Telefónica adquirí Lycos el 2000 i per a això realitzà una ampliació de capital per valor d'uns 12.000 milions d'euros que s'aprovà el 8 de juny del 2000, amb una emissió de 340'9 milions d'accions, destinades a un bescanvi amb títols de Lycos. Terra posà en venda Lycos l'abril passat en el marc de la nova estratègia després de l'arribada a la presidència de Kim Faura.

El diari econòmic Expansión publicava ahir que Terra estava enllestint la venda de Lycos a una empresa de capital coreà especialitzat en internet, encara que aquest extrem no ha estat comentat per Telefónica.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris