algo de nubes
  • Màx: 17°
  • Mín: 11°
12°

El PP critica Zapatero en els seus primers cent dies de Govern

El Govern de José Luis Rodríguez Zapatero travessa avui la línia imaginària dels cent dies, en la qual, des de l'època de Roosevelt, es fa balanç de la gestió del president del Govern.

Les primeres reaccions a aquests cent dies no s'han fet esperar. El president del PP andalús, Javier Arenas, realitzà ahir una valoració de la gestió del nou Govern criticant que a Zapatero «li agrada molt quedar bé amb tot el món, li agrada dir que sí a tot i té una paraula màgica per a tot que és diàleg», això no obstant, considerà que «darrere no hi ha projecte polític per a Espanya».

Arenas afirmà que l'actual Govern és «contrareformista» i denuncià que en aquests cent dies «el que ha fet ha estat detenir les reformes que el PP posà en marxa», en matèria d'educació o d'aigua.

Finalment, sostingué que ha estat molt delicat «que en aquests cent dies s'obri el meló de la reforma constitucional», sense saber on això acaba, i opinà que «no hem d'arriscar l'Espanya comuna i l'Espanya solidària».

Per la seva banda, el secretari d'Organització del PSOE, José Blanco, també va fer balanç dels cent dies de Govern socialista assenyalant que «s'ha complert la paraula donada, treballant per la pau, dialogant i augmentant els drets socials». A més, assegurà que Espanya ha passat «d'estar compromesa en una guerra a treballar per la pau», i «de la crispació i l'insult» ha passat «al diàleg i la tolerància».

El dirigent socialista es referí al projecte dissenyat pel PSOE, que, segons assegurà, «aposta per la unitat d'Europa i la renovació de la democràcia» i recordà que un dels principals problemes del PP «és que no han entès el que ha passat en aquest país i s'han quedat mirant fixament al passat».

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris