algo de nubes
  • Màx: 16°
  • Mín:

Un nin de vuit anys, electrocutat en una actracció de fira a Osca

El propietari fou detingut com a presumpte autor d'homicidi imprudent

Un nin de vuit anys va morir la nit del dissabte al recinte firal provisional de les festes patronals de Sabiñánigo (Osca) a causa d'una descàrrega elèctrica mentre es trobava esperant per pujar a «La Llagosta». Encara que fou atès pel servei d'emergències 061, no s'aconseguí la seva reanimació. La Guàrdia Civil detingué com a presumpte autor del delicte d'homicidi imprudent a A.R.H, de 40 anys, segons informà la Subdelegació del Govern a Osca.

El menor es trobava fent coa per pujar a una de les atraccions del recinte firal provisional de Sabiñánigo, sobre les 0.30 hores de la nit de dissabte. En un moment determinat, la gent que es trobava per les rodalies va poder comprovar com el nin va sofrir una descàrrega elèctrica, suposadament per la seva proximitat a l'esmentada atracció. Així, quedà greument ferit i poc després fou atès pel servei d'emergències 061, que intentà reanimar-lo.

Tanmateix, a causa de la forta descàrrega que rebé sobre el seu petit cos, no es pogué fer res per la seva vida. Poc després fou traslladat a l'Hospital comarcal de Jaca, on ingressà cadàver. Els investigadors del cas manegen com a primera hipòtesi, encara que no està confirmada, que el nin pogué haver tocat algun cable o part de la maquinària, per la qual cosa es produí la descàrrega que acabà amb la seva vida.

El propietari de l'atracció, un home de 40 anys que respon a les inicials de A.H.R, fou immediatament detingut i passarà a disposició del jutjat d'instrucció de Jaca, on prestà declaració davant dels agents.

L'equip de la Policia Judicial de la Guàrdia Civil de Jaca acordonà la zona a fi de practicar una inspecció ocular. Així mateix els perits varen examinar l'atracció.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris