nubes dispersas
  • Màx: 14°
  • Mín:

Rajoy creu que Aznar és «imprescindible» perquè el PP torni al Govern

El secretari general del PP, Mariano Rajoy, admeté ahir que necessita el suport de l'excap de l'Executiu, José María Aznar, per poder recuperar el Govern en les pròximes generals. Aznar digué que Rajoy sabrà portar el missatge del PP «al cap i al cor d'una majoria d'espanyols», i garantí que comptarà «amb l'ajuda de tots i comptarà amb la meva».

Rajoy s'encarregà ahir de clausurar els cursos d'estiu de la FAES i fou Aznar, president d'aquesta fundació, qui el presentà dient que «ocorre una circumstància molt especial, i és que jo hauria de donar la paraula al president del Govern d'Espanya i, si no és així, és perquè només pogué impedir-ho la major desgràcia de la història europea dels últims temps».

«Per tant, encara no puc donar la paraula al president del Govern», continuà, «però se la don a qui sabrà articular una nova majoria del centre polític, i comptarà amb l'ajuda de tots, comptarà amb la meva i tornarà el PP al Govern».

Així, Aznar tornà a incidir en la idea que el PSOE guanyà les eleccions generals pels atemptats de l'11-M, una afirmació que reprengué minuts més tard i que féu seva el seu successor, Mariano Rajoy. En aquest context, l'expresident recalcà que continuarà treballant des de la FAES, «que no és una fundació neutral», perquè l'alternativa popular pugui recuperar el poder.

Prengué la paraula llavors l'actual secretari general del PP, que destacà públicament que necessitarà Aznar per deixar de ser el líder de l'oposició. «En aquesta tasca no és que em faci falta, sinó que és imprescindible el concurs de la FAES. Jo deman al conjunt dels seus membres, i de manera molt especial al president Aznar, que m'ajudin».

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris