algo de nubes
  • Màx: 17°
  • Mín: 10°
15°

Rivero és partidari que el confident Zouhier comparegui al Congrés

El president de la comissió d'investigació de l'11-M, Paulino Rivero, és partidari que el confident Rafà Zouhier comparegui al Congrés perquè el seu testimoni contribuiria a donar resposta als objectius fixats per la comissió. Rivero afirmà que Zouhier «ha d'acudir» a la comissió per aclarir si es prengueren les mesures suficients per evitar els atemptats, i que també ho han de fer «totes aquelles persones que serveixin per completar algunes de les claus que és necessari aclarir».

«No s'han de posar obstacles a qualsevol que pugui completar o contrastar la informació que es tingui durant els pròxims dies», digué el diputat de Coalició Canària (CC).

Zouhier ha remès diversos manuscrits a la comissió en els quals sol·licita testificar, com demana el PP, per tal de revelar dades sobre la trama de l'11-M.

El confident policíac, que és a la presó per presumpta relació amb la preparació dels atemptats, assegura que alertà la Guàrdia Civil del que s'estava forjant en tenir coneixement de l'intercanvi de drogues pels explosius utilitzats en la matança.

Rivero, això no obstant, expressà la necessitat que els grups polítics siguin selectius en les pròximes compareixences per evitar que «es dispersin els objectius».

«Si s'és rigorós en la selecció dels compareixents, la comissió pot estar en condicions d'elaborar les conclusions en dues o tres setmanes», assenyalà el diputat canari, qui eludí avançar una data per al final de la comissió.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris