muy nuboso
  • Màx: 12°
  • Mín:
10°

Rajoy opina «el mateix» que Aznar respecte a la pista islàmica

El secretari general del PP, Mariano Rajoy, assegurà ahir que opina «el mateix» que l'expresident del Govern José María Aznar respecte a quan s'optà definitivament per la pista islàmica després dels atemptats de Madrid, és a dir, el dissabte 13 de març al matí.

Matisà tanmateix que l'opinió d'Aznar estava referida a les declaracions d'alguns responsables policials a la Comissió d'Investigació i que «fins a última hora de l'horabaixa» no es produí el canvi de l'instructor de les indagacions, en ocupar el càrrec un especialista en terrorisme islamista en substitució d'un coneixedor de l'activitat d'ETA.

Rajoy comentà així, les declaracions realitzades ahir per Aznar, en les quals l'expresident assenyalà que fou dissabte al matí quan el Govern es decantà per l'autoria islamista dels atemptats de l'11 de març.

Pel que fa a les afirmacions d'Aznar sobre els documents del CNI, Rajoy afegí que desconeix si Aznar «té o no té» tots els documents que concerneixen a les circumstàncies en les quals es produïren els atemptats i la investigació, com declarà l'expresident, «però que jo sens dubte no els tenc», precisà Rajoy.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris