algo de nubes
  • Màx: 17°
  • Mín: 10°
17°

Carod vol destitucions per les escoltes del CNI a càrrecs polítics electes

El president d'ERC, Josep-Lluís Carod-Rovira, digué ahir que «en qualsevol país europeu» algunes «autoritats haurien cessat automàticament» després de saber-se que «amb 200 cadàvers sobre la taula, funcionaris públics reberen ordres de punxar telèfons de parlamentaris elegits democràticament». Per Carod, «aquesta seria la notícia» i el que de veritat és «preocupant» de l'informe del CNI conegut ahir sobre contactes que Carod hauria mantingut amb el líder abertzale Arnaldo Otegi, amb el propòsit d'alterar els comicis del 14-M.

Segons el president d'ERC, «el que hi ha és una estratègia per desviar l'atenció cap a un altre costat», estratègia que es reprodueix «cada vegada que el PP té problemes». «Al final resultarà que l'important no és que hi hagués una atrocitat d'atemptat, sinó que algú pogués parlar amb qui li donés la gana», va afegir.

En declaracions a COM Ràdio, Carod digué que «el Govern actual té molta feina democràtica per fer» davant un «aparell d'Estat» que «no pot acabar de pair l'existència d'un partit democràtic i independentista a la vegada».

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris