algo de nubes
  • Màx: 18°
  • Mín:

Rajoy diu que Acebes és el número dos «passi el que passi» a la comissió

Sosté que és l'única decisió que ha pres de cara al congrés del PP

El secretari general del PP, Mariano Rajoy, assegurà ahir que no ha pres encara cap decisió ni ha parlat amb ningú respecte de l'equip que presentarà al pròxim congrés del partit. L'única excepció, matisà, és la d'Àngel Acebes, que serà el seu «número dos, passi el que passi a la comissió d'investigació de l'11-M».

«Jo tenc la millor opinió del senyor Acebes i prova d'això és que l'he nomenat adjunt quan he tingut l'oportunitat. És molt estimat al partit», afegí. Segons Rajoy, la comissió de l'11-M només servirà per confirmar el que ja se sabia, que en la seva opinió és que Acebes informà «minut a minut de tot el que succeïa».

En declaracions a la premsa en els cursos d'estiu de L'Escorial, fou preguntat per si pensa conservar com a vicesecretaris generals Javier Arenas i Jaime Mayor Oreja, a més de nomenar Alberto Ruiz Gallardón i Eduardo Zaplana. El líder del PP respongué: «I qui ha dit que jo nomeni com a vicesecretaris el senyor Zaplana i el senyor Gallardón? Vull dir sobre aquest assumpte que no he pensat res ni he parlat amb ningú del tema».

«Em presentaré al congrés, però no en tenc presa absolutament cap decisió. Ho dic de veritat. L'agost pensaré en això i fins a finals de setembre no diré res», subratllà.

A continuació, se li demanà sobre si farà o no campanya per al referèndum a favor de la Constitució Europea, i contestà que sí, tant ell com els seus presidents autonòmics i regionals. Novament incidí que no està d'acord amb el pes que tindrà Espanya amb la nova Constitució, encara que digué que al PP li toca fer «una valoració global i de conjunt». «Tenguin en compte que el PP ha estat un dels partits que més ha treballat. Aznar ha estat molt actiu en l'elaboració, i el balanç global és positiu», apuntà, malgrat que la negociació del govern socialista és «pèssima».

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris