nubes dispersas
  • Màx: 18°
  • Mín:

Rajoy diu que el Govern ha canviat el «tarannà» pels «actes dictatorials»

Creu que els començaments del nou Executiu «no han estat bons»

El secretari general del PP, Mariano Rajoy, assegurà ahir que el Govern de José Luis Rodríguez Zapatero ha canviat el bon tarannà «que deien anava a ser l'eix de la seva política» per una sèrie d'«actes dictatorials», com el relleu a la cúpula militar. En aquest sentit considerà que els començaments del nou Executiu «no han estat bons».

Rajoy, que participà en un acte a Còrdova amb més de 300 joves, afirmà durant la seva intervenció que els canvis que s'han produït a la cúpula militar «ha estat un desallotjament per la via del més dur dels decrets, saltant-se totes les formalitats, i això no és tarannà, sinó un acte dictatorial de primera magnitud».

El secretari general del PP va incloure també com a exemples d'aquests «actes dictatorials» qüestions «com que el fiscal general de l'Estat s'assabentàs de la seva cessació per la premsa» o les crítiques contra el Consell general del Poder Judicial (CGPJ) per les seves opinions, «un altre acte dictatorial que no reflecteix precisament bon tarannà».

Rajoy, que assenyalà irònicament que «un exemple de bon tarannà és que nosaltres volem que el congrés que realitza el PSOE els surti com tots volem que els surti», va indicar que els començaments del nou Govern d'Espanya «no han estat bons».

Destacà que, «sense fer cap judici de valor, els dos esdeveniments polítics més rellevants dels últims mesos han estat dues decisions del president del Govern», la primera «votar al Consell de Seguretat de les Nacions Unides una resolució demanant a tots els països de l'ONU que enviïn tropes a Iraq», i la segona «enviar tropes a Afganistan ocultant-ho a la campanya electoral europea».

En la seva opinió, els primers mesos del Govern de Zapatero s'han caracteritzat «per la seva falta d'iniciativa política» i per la seva «obsessió de fer el contrari que féu el PP», de tal manera que ha derogat la Llei de l'Educació, i el transvasament de l'Ebre.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris