algo de nubes
  • Màx: 17°
  • Mín: 11°
13°

López Aguilar defensa la discriminació positiva en la llei antimaltractaments

El ministre de Justícia, Juan Fernando López Aguilar, defensà ahir la discriminació positiva a l'hora de tipificar els delictes que s'inclouen en el projecte de llei integral contra la violència de gènere, ja que no hi ha una casuística d'homes que pateixin maltractaments.

Així, considerà que els homes no s'intimiden si una dona els amenaça per una agressió, fet que sí que passa en el cas contrari, i que aquesta situació no ha de ser desconeguda per la Llei. «Nosaltres sabem que si una dona ens amenaça de pegar-nos un cop no ens sentim intimidats ni aterrits, ni obligats a romandre esclaus d'aquesta situació -manifestà el titular de Justícia-, però qui de nosaltres pot assegurar que aquesta no és la situació que pateixen centenars de dones quan són amenaçades pels homes amb qui conviuen?».

Durant la seva intervenció al Fòrum Europa, el ministre de Justícia afirmà que no ignora que hi ha casos d'homes que pateixen maltractaments de la seva parella, si bé no existeix ni a les comissaries ni als hospitals «una casuística d'homes que tenguin por de tornar a casa perquè són copejats».

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris