muy nuboso
  • Màx: 16°
  • Mín: 11°
13°

Aguirre donarà llibertat als instituts per aplicar els itineraris

La presidenta de la Comunitat de Madrid, Esperanza Aguirre, anuncià ahir que donarà llibertat als instituts d'ensenyament secundari el pròxim curs perquè decideixin l'aplicació dels itineraris educatius previstos en la Llei de qualitat de l'educació (LOCE) «si és aquest any o ho deixen per al pròxim».

Aquesta mesura figura entre les afectades pel decret aprovat divendres pel Consell de Ministres, que ha suspès el calendari d'aplicació de mesures previstes en la LOCE. Aguirre afirmà que el decret elimina l'obligatorietat d'aplicar les mesures del calendari, «però això no vol dir que no es pugui, per les comunitats autònomes, que són les competents, utilitzar o posar-ne en vigor algunes».

Aguirre es mostrà ferma partidària de l'eficàcia dels itineraris i afirmà que «als 16 o 17 hi ha al·lotes que tenen clar que volen ser perruqueres o al·lots que volen ser mecànics», i afegí que «no podem pretendre que tothom sigui un estudiós; hi haurà els qui tenguin una aptitud millor per als estudis i altres que la tinguin menys bona. No podem pretendre que tots siguin exactament iguals».

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris