cielo claro
  • Màx: 23°
  • Mín: 22°
22°

Camps rebutja l'alternativa del Govern pel transvasament de l'Ebre

Narbona oferí al País Valencià mil milions d'euros en inversions

El president de la Generalitat Valenciana, Francisco Camps rebutjà l'alternativa que li oferí per a aquesta regió la ministra de Medi Ambient, Cristina Narbona, que inclou inversions de gairebé mil milions d'euros i 340 hectòmetres cúbics.

Narbona exposà al president valencià l'alternativa al transvasament de l'Ebre que té previst aprovar el Govern, mitjançant un decret llei de derogació, «no en menys de tres o quatre setmanes», i després que la mateixa ministra i el president del Govern rebin tots els dirigents autonòmics.

Camps assegurà que la paralització del transvasament de l'Ebre «sense cap tipus d'alternativa i sense possibilitat de debat seria una agressió molt important» per a la Comunitat Valenciana ja que «no existeix una alternativa, sinó que hi ha inversions o mesures complementàries». Així, el president valencià explicà que el projecte que presentà la ministra «és un complement no una alternativa», mentre assegurà que «en realitat són propostes ja projectades, o que ja s'estan executant o que són una realitat».

Per aquest motiu Camps, al costat del seu conseller d'Obres Públiques, José Ramón García Antón, demanà a Narbona ser rebut pel president del Govern, José Luis Rodríguez Zapatero, «abans que es prengui una decisió». Per altra banda, Narbonà prometé ahir horabaixa, durant una reunió amb el president de Murcia, Ramón Luis Varcárcel, a dotar aquesta comunitat amb 214 hectòmetres cúbics d'aigua en aquesta legislatura, amb una inversió de 790 milions d'euros.

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.

Comenta

* Camps obligatoris