algo de nubes
  • Màx: 22°
  • Mín: 22°
22°

Carod: 'El programa del tripartit perilla sense finançament autonòmic'

El secretari general d'ERC, Josep Lluís Carod-Rovira, advertí ahir que el compliment del programa de govern de l'Executiu tripartit català «perilla» si Catalunya no disposa d'un nou sistema de finançament autonòmic, encara que subratllà que el pacte de govern no està en perill.

Carod-Rovira realitzà declaracions, després de la reunió del Consell Nacional d'ERC, amb referència a la voluntat inicial del Govern espanyol d'ajornar l'aprovació d'un nou model de finançament autonòmic fins a la pròxima legislatura.

«Tenim un programa del Govern de Catalunya que pretén anar molt lluny en el que és benestar material, modernització, cohesió social i competitivitat econòmica, però sense un model de finançament com el que defensa l'Executiu de Catalunya, aquest programa podria perillar», assegurà Carod.

Malgrat aquest pessimisme inicial respecte al compliment dels objectius del Govern català, Carod-Rovira justificà davant els membres del Consell Nacional el suport de la seva formació a la investidura de José Luis Rodríguez Zapatero com a president del Govern.

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.

Comenta

* Camps obligatoris