nubes dispersas
  • Màx: 26°
  • Mín: 26°
26°

Moren dues persones per inhalació de gasos dins una furgoneta a Alacant

Un matrimoni de la localitat alacantina de Calp, ambdós d'uns 40 anys d'edat, aparegué mort ahir a l'interior d'una furgoneta aparcada en una zona d'acampada del terme alacantí de Jalón, segons informaren fonts pròximes al cas, que també indicaren que la causa més probable de la mort podria haver estat la inhalació de gasos. Segons pareix, foren dues nines, una filla i una neboda de la parella i que s'allotjaven en una tenda annexa al vehicle, les qui ahir al matí donaren l'alarma.

Tots apunta que la causa de l'òbit de la parella podrien haver estat els gasos tòxics, ja que a l'interior de la furgoneta s'hi trobà una làmpada de gas, segons informaren les fonts abans esmentades.

Els fets, que ara s'estan investigant, tingueren lloc en una zona d'acampada de la serra de Bernia, al terme municipal de Jalón (Alacant). El batle de Jalón, César Sivera, explicà que els cossos sense vida del matrimoni foren trobats ahir a les 10.45 hores a l'interior del vehicle esmentat, a l'interior del qual hi havia «una estufa petita».

Es desplaçà al lloc del sinistre una dotació del Servei d'Assistència Mèdica Urgent -SAMU- d'Alacant, però el matriimoni ja havia mort quan els serveis sanitaris hi arribaren.

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.

Comenta

* Camps obligatoris