nubes dispersas
  • Màx: 15°
  • Mín:
15°

El BBVA promet beneficis rècord el 2004 i estar entre els primers de la UE

EFE. Bilbao.
El BBVA vol aconseguir enguany els beneficis més alts de la seva història i superar totes les previsions dels analistes, amb l'objectiu de ser una de les tres millors entitats financeres d'Europa i «una referència per a la indústria mundial».

Així ho afirmà ahir el seu president Francisco González a la junta d'accionistes, en la qual anuncià que en aquest exercici, el de l'«acceleració», BBVA aconseguirà un rècord històric de rendibilitat i de dividends.

El millor context econòmic internacional, i el d'Espanya i l'Amèrica Llatina sobretot, han ajudat l'entitat a aconseguir els seus objectius, entre els quals encara figuren més adquisicions, «perquè tenim ganes de fer coses» i «continuarem atents a les oportunitats» que es presentin, afirmà.

L'adquisició del 40'5% de la seva filial mexicana Bancomer que encara no està a les seves mans és la primera d'aquesta estratègia de compres i una de les claus del negoci del grup els pròxims anys. Pot significar «la integració plena en l'economia que és de lluny la millor de l'Amèrica Llatina».

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris