algo de nubes
  • Màx: 16°
  • Mín:

Zapatero demana el vot als qui volen un canvi encara que no siguin del PSOE

Diu que entre els seus principis hi ha el de «no mataràs» i no «toleraràs abusos a menors»

97588

El candidat socialista José Luis Rodríguez Zapatero durant la seva intervenció al míting de València.

El candidat del PSOE a la Presidència del Govern, José Luis Rodríguez Zapatero, reclamà ahir en un míting a València el vot a tots aquells que, sense ser propers al seu partit, volen que hi hagi un canvi en l'Executiu perquè aquest defensi els interessos generals del país i no els particulars d'una formació política. En un míting davant d'unes 10.000 persones que omplien el Palau d'Esports de la Font de Sant Lluís, a València, Zapatero es comprometé a «administrar adequadament» després de la seva victòria els vots procedents de persones descontentes amb el PP i reconegué que està convençut que hi ha «una immensa majoria» de ciutadans decidida que el canvi es produeixi.

Encara que el passat dia 26 Zapatero ja indicà que el seu Govern faria un gir al centre, ahir digué clarament que demanava el sufragi no solament a les persones que voten sempre el PSOE, sinó també als qui, desitjant el canvi en l'Executiu, estiguin «menys a prop» de la seva formació. «Seré conscient d'aquell vot a l'hora de governar, i ho administraré adequadament», recalcà.

El líder socialista reclamà als assistents un darrer esforç en el temps que resta de campanya, de treball amb «neteja, diàleg i respecte» a l'adversari, tres principis centrals en el seu Executiu si venç en les legislatives. En la seva habitual línia moderada, Zapatero volgué contestar a Rajoy per haver dit que l'acte d'obertura de campanya socialista semblà una pel·lícula de cine negre. «Si li agrada el cine, que es prepari el 15 de març per veure una pel·lícula que es titula Allò que el vent s'endugué, asseverà.

Rodríguez Zapatero, en resposta a les manifestacions de Rajoy relatives a la presumpta falta de principis del líder socialista, desgranà diversos dels seus «manaments»: «El primer, no mataràs, i per això estic contra les guerres il·legals. El meu segon principi és no mentiràs, i per això vaig atacar la gestió del Govern en relació amb ePrestige».

«El tercer és no robaràs i jo, per si de cas, ja ha fet dimitir al president de la Diputació de Castelló (Carlos Fabra), i el meu quart principi és no toleraràs els abusos sexuals a menors, per la qual cosa no em vaig callar respecte al batle de Toques», digué.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris