muy nuboso
  • Màx: 16°
  • Mín: 11°
16°

Zapatero diu que Rajoy representa «l'immobilisme i la manipulació»

El socialista promet més polítiques de prevenció contra la violència

El líder socialista, José Luis Rodríguez Zapatero, digué ahir que és el seu partit el que té l'oportunitat i la decisió de canviar el país perquè el PP «ha fracassat» i perquè Mariano Rajoy representa «la manipulació, resignació i l'immobilisme», i assenyalà que per a això només falta «empènyer una mica».

En un míting al Palau dels Esports de Lleó, davant de més de 6.000 persones, Rodríguez Zapatero asseverà que aquest canvi suposarà «esperança» i tornà a insistir en la seva proposta de debatre cara a cara amb Rajoy, al qual demanà «coratge i valentia» per a això.

En el seu discurs, es referí en diverses ocasions a Lleó i adquirí una sèrie de compromisos, entre ells la posada en marxa del tren d'alta velocitat per al 2008; un pla alternatiu en defensa de les comarques mineres; i la instauració de l'Institut Nacional de les Tecnologies de la Comunicació a l'esmentada província.

Després d'advertir que guanyarà a l'estil dels lleonesos, «amb noblesa i generositat», demanà el vot a tots els ciutadans de la Comunitat, sense distingir la seva manera de pensar, perquè farà que se'n sentin orgullosos com a president del Govern.

Segons el candidat socialista, la majoria dels ciutadans espanyols volen el canvi, volen «l'esperança davant la resignació, l'esperança davant l'immobilisme i la transparència davant la manipulació», per això, digué, Rajoy no és el canvi. En aquest sentit, afirmà que el seu Govern serà tolerant, respectarà les institucions i l'adversari polític i a més dialogarà permanentment, «abandonant l'insult que practica el PP».

Resumí algunes de les seves primeres mesures que acordarà com a cap de l'Executiu, entre elles un pla de xoc per recuperar l'educació pública, un altre per facilitar l'accés a l'habitatge i una norma integral contra la violència que pateixen milers de dones.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris