muy nuboso
  • Màx: 11°
  • Mín:
10°

Ana Botella demanà el vot per a Mariano Rajoy en un acte municipal

La regidora de Treball Ocupació i Serveis al Ciutadà, Ana Botella, va justificar ahir que demanàs el vot per al candidat popular Mariano Rajoy en un acte en què uns 1.400 ancians celebraven el carnaval, en pensar que es tractava d'un acte del partit.

L'acte era un dinar organitzat per la Junta de Ciutat Lineal perquè els seus veïns celebrassin el final del carnaval i que Ana Botella va confondre amb un acte electoral del seu partit. Botella assegurà que «si m'hagués adonat que estava en un acte de l'Ajuntament, no hauria demanat el vot».

Davant l'error de la regidora, el Partit Popular de Madrid ha anunciat que pagarà les despeses originades pel menjar organitzat per la Junta Municipal de Ciutat Lineal, el cost del qual s'eleva als 21.000 euros.

En un comunicat, el PP de Madrid expressà a més les seves disculpes «a tots aquells que s'hagin pogut sentir ofesos per aquest error» i manifestà el seu desig de «reparar les seves conseqüències». Per la seva banda, IU recordà altres exemples en els quals el PP confon el paper de les institucions i les posa al seu servei, i qualifica d'«insult a la intel·ligència» el pretext esgrimit per Botella per justificar l'ocorregut.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris