muy nuboso
  • Màx: 17°
  • Mín: 11°
14°

Rajoy anuncia un tipus «super reduït» del 20% per a les Pimes

El candidat del PP a la presidència del Govern, Mariano Rajoy, va anunciar ahir, durant una conferència a la patronal Foment del Treball, un tipus super reduït en l'impost de societats del 20 per cent per a les pimes que facturin menys d'un milió d'euros.

Aquest tipus s'aplicarà als primers 30.000 euros de benefici i forma part d'un paquet de mesures que anuncià Rajoy per a les petites i mitjanes empreses. A més, el candidat del PP va anunciar un tipus del 30 per cent en l'impost de societats per a les petites empreses que facturin menys de 8 milions d'euros. Segons Rajoy es tracta d'un paquet de mesures que inclouen la creació d'un Estatut general de les pimes que suposi un «marc fiscal, administratiu, laboral i financer propi».

Rajoy va explicar als empresaris que van acudir a la seu de la patronal catalana que les seves promeses se sustenten en un «sòlid, clar, coherent i conegut» model econòmic, basat en l'austeritat en la despesa, el dèficit zero i els baixos imposts. El candidat a la presidència del PP va anunciar també l'adopció d'un calendari fiscal adaptat a les característiques de les pimes i la posada en marxa d'un pla per eliminar tràmits burocràtics.

Rajoy es comprometé també a agilitzar la tramitació de les liquidacions per part de l'Administració i també la comunicació electrònica de l'Administració amb la Pime, ampliant l'ús de formularis a la xarxa i implantant la banda ampla i internet a tot el territori nacional com eina bàsica de gestió per a la pime al seu accés a la societat de la informació.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris