nubes dispersas
  • Màx: 17°
  • Mín: 12°
13°

Carod diu que és una «trampa política» i que no negocià la treva

El secretari general d'ERC, Josep-Lluís Carod-Rovira, qualificà ahir l'anunci d'ETA de treva a Catalunya d'«immoral» i afegí que si l'organització terrorista «vol que aquesta declaració de treva tingui valor, cal que la faci extensible a partir d'ara mateix a la resta de l'Estat i que abandoni les armes».

A més, reiterà, en tercera persona, que en l'entrevista que «es va mantenir amb la direcció d'ETA, en cap moment ERC parlà d'una treva circumscrita a Catalunya, ni va haver-hi cap acord o negociació». A més, sostingué que el comunicat «planteja l'u de gener com a inici de la treva», data anterior a l'entrevista, que es produí quatre dies després.

En una compareixença davant la premsa en què només ha admès una pregunta, Carod assegurà que «treballem i volem una treva definitiva per al conjunt dels Estats espanyol i francès» i manifestà que «aquest anunci no ens satisfà». Per Carod, «és evident que ETA planteja una trampa política amb aquesta treva i pretén marcar l'agenda política i instrumentalitzar el poble català i l'actual moment a Catalunya i a l'Estat».

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris