algo de nubes
  • Màx: 17°
  • Mín: 10°
15°

El PP protegeix Rajoy evitant les trobades amb la premsa

El director de campanya i la coordinadora del PP, Gabriel Elorriaga i Ana Mato, respectivament, assenyalaren ahir que el candidat popular, Mariano Rajoy, donarà rodes de premsa durant la campanya electoral, si bé, a priori no concretaren quantes ni si hi podran accedir les càmeres de televisió. Sota el lema «Junts anam a més», el PP invertirà 11,42 milions d'euros en aquesta campanya que subratllarà la «unitat» del partit, i en la qual Rajoy recorrerà gairebé totes les ciutats espanyoles amb una caravana que conclourà en un míting de tancament al costat d'Aznar.

Elorriaga anuncià ahir, durant la presentació de la campanya electoral del PP, que Rajoy tindrà rodes de premsa durant els dies previs al 14 de març, en funció de l'actualitat informativa. El popular no indicà quantes ni si a aquestes finalment podran accedir-hi les càmeres de televisió o si les cadenes rebran el senyal que els proporcioni el PP. Tots els candidats populars a nivell provincial seguiran la mateixa pauta.

El director de campanya precisà que li és «indiferent» si entren o no les càmeres de televisió, però digué que ignorava si ho faran. «Ho ignor, però els serveis de comunicació del PP donaran un tractament normal a la cobertura en els mateixos termes que altres formacions polítiques», digué.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris