muy nuboso
  • Màx: 12°
  • Mín:

Zapatero eliminarà el 50% de les quotes socials als nous autònoms

Creu que Maragall «exagerà bastant» quan parlà de pressions del PSOE

El candidat del PSOE a la Presidència del Govern, José Luis Rodríguez Zapatero, anuncià ahir que, si guanya les eleccions del 14 de març, posarà en marxa un pla de suport a Emprenedors que inclourà eximir els autònoms que iniciïn activitat del 50 per cent de les quotes socials. A més, el PSOE promet endarrerir en el pagament de diversos imposts i provar d'equiparar els autònoms en protecció social amb els treballadors per compte d'altri si fracassen els seus projectes per causes objectives no imputables a la seva voluntat.

Zapatero es reuní a Madrid amb representants d'associacions de treballadors autònoms i de l'Economia Social, que li reclamaren que incorpori els esmentats col·lectius en el diàleg social. El líder socialista s'hi comprometé si arriba a ser elegit president del Govern i va prometre la creació d'un Institut de Foment de l'Economia Social i el Treball Autònom, en què també hi hauria una representació de l'Administració Central, Autonòmica i Local.

El candidat del PSOE a la Presidència del Govern, José Luis Rodríguez Zapatero, afirmà creure ahir horabaixa que el president de la Generalitat, Pasqual Maragall, «exagerà bastant» (després ho deixà en «una mica») quan digué que el secretari general socialista havia tingut pressions esbojarrades dins del partit a l'hora de pronunciar-se sobre la crisi provocada a Catalunya per la reunió de Josep Lluís Carod-Rovira amb ETA, que derivà en un comunicat demanant al líder del PSC el cessament del conseller en cap.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris